Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Groove Tube Puzzle - Easy Yellow
Groove Tube Puzzle - Easy Yellow
Γρίφος

Κατασκευαστής: Dael O Ring

ISBN: 4571369275003

ΦΠΑ: 23


· Προτεινόμενη ηλικία από : 6 ετών
· Παίκτες : 1
· Βαθμός δυσκολίας (σε κλίμακα 1-6) : 1
· Περιέχει οδηγίες
· Υλικό κατασκευής : Πλαστικό
· Διαστάσεις συσκευασίας : 21 X 6,5 X 6,5 εκ.

Το Groove Tube αποτελείται από ένα συμπαγές σωλήνα σε σχήμα βίδας και ένα χρωματιστό κύλινδρο που εφαρμόζεται με ακρίβεια πάνω του μέσω ενός κρυμμένου εσωτερικού λαβύρινθου.
Ο σκοπός του παζλ είναι περιστρέφοντας τον κύλινδρο πάνω στο σωλήνα να βρεθεί η μοναδική διαδρομή του λαβύρινθου που οδηγεί στην απελευθέρωση του κυλίνδρου και τον πλήρη διαχωρισμό των δύο μερών.
Μετά τη λύση του γρίφου ο κύλινδρος επανέρχεται στην αρχική θέση απλά με ένα κλικ και είστε έτοιμοι για μια νέα προσπάθεια.

Γενικές πληροφορίες :
Το Groove Tube είναι το εμπορικό όνομα της ευρωπαϊκής συλλεκτικής σειράς παζλ Dael O Ring,η οποία περιλαμβάνει 6 επίπεδα δυσκολίας ξεκινώντας από το «easy yellow» έως το «terrible black». Τα παζλ αυτού του είδους είναι παγκοσμίως σπάνια, εξαιρετικά δύσκολα και κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το Groove Tube αποτελείται από δυο μέρη : ένα συμπαγές σωλήνα σε σχήμα βίδας και ένα κύλινδρο που εφαρμόζεται με ακρίβεια πάνω του μέσω ενός κρυμμένου εσωτερικού λαβύρινθου. Ο σκοπός του παζλ είναι πιέζοντας και περιστρέφοντας τον κύλινδρο πάνω στο σωλήνα να βρεθεί η μοναδική διαδρομή του λαβύρινθου που οδηγεί στην απελευθέρωση του κυλίνδρου και το διαχωρισμό των δυο μερών. Μετά την λύση του γρίφου ο κύλινδρος επανέρχεται στην αρχική θέση απλά με ένα κλικ μέσω ενός απλού, καινοτόμου και πατενταρισμένου μηχανισμού. Έτσι, μετά από μια δαιδαλώδη διαδρομή για τη λύση του γρίφου, σε κλάσματα δευτερολέπτου είστε έτοιμοι για μια νέα προσπάθεια.
Η σειρά παίρνει το όνομά της από τον αρχαιοελληνικό μυθικό ήρωα Δαίδαλο στον οποίο αποδίδονται όλα τα αρχέγονα έργα αρχιτεκτονικής και γλυπτικής. Έφτιαξε μεταξύ των άλλων και το γνωστό λαβύρινθο της Κνωσού με τόσο περίτεχνο και πολύπλοκο τρόπο που εύκολα έφτανες στο κέντρο του, δύσκολα όμως έβρισκες την έξοδο του.
Παρόλο που το Groove Tube αποτελεί μια ολλανδική εφεύρεση ,κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Γερμανία που είναι η μοναδική χώρα η οποία διαθέτει μια ειδική τεχνολογία κατασκευής όλου του κυλίνδρου ως ενός ενιαίου αντικειμένου, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο την αναγκαία ποιότητα εφαρμογής και μετακίνησης καθώς και μια εκπληκτική εξωτερική εμφάνιση. Η όλη τεχνολογία κατασκευής πανομοιότυπων κυλίνδρων είναι μοναδική και πατενταρισμένη.
Επίπεδο δυσκολίας της σειράς: 1 (Εύκολο) - 6 (Πολύ Δύσκολο)
Περιέχει αναλυτικές ελληνικές οδηγίες.
5.03EUR    
Κριτικές Εξαντλημένο
Το προϊόν αυτο προστέθηκε στον κατάλογό μας την Sunday 01 November, 2015.

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων