Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Cast Puzzle Chain
Cast Puzzle Chain
Γρίφος

Κατασκευαστής: Hanayama

ISBN: 5425004737717

ΦΠΑ: 23


· Προτεινόμενη ηλικία από : 8 ετών
· Παίκτες : 1
· Βαθμός δυσκολίας (σε κλίμακα 1-6) : 6
· Περιέχει οδηγίες
· Υλικό κατασκευής : Μέταλλο
· Διαστάσεις συσκευασίας : 12 X 7,5 X 4,5 εκ.

CAST CHAIN Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος δεξιοτεχνίας και ευρηματικότητας τυλιγμένος σε αυτό το αριστούργημα του Oskar . Τα τρία μέρη του μπορούν να διαχωριστούν και στη συνέχεια ενώνονται και πάλι στην αρχική τους μορφή . Το ιδιαίτερο με αυτό το παζλ είναι ότι μπορεί να λυθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους , ανάλογα με το ποιο από τα τρία κομμάτια θα επιλεγεί ως το μεσαίο κομμάτι . Η επίλυση αυτού του παζλ απαιτεί έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο χειρισμού των κομματιών. Έχοντας υπόψη τη δομή και συμπεριφορά της αλυσίδας και χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις σας προς όφελός σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η τόσο δύσκολη πρόκληση. Η λέξη κλειδί είναι «Αλυσίδα» Σκοπός του παζλ είναι ο πλήρης διαχωρισμός των τριών κομματιών και η επανασύνδεσή τους.

Γενικές πληροφορίες :
Η ιστορία της Hanayama ξεκίνησε το 1930 στην Ιαπωνία ως κατασκευαστής παραδοσιακών και επιτραπέζιων παιχνιδιών βασισμένη στη δημιουργικότητα και στα υψηλά στάνταρτ ποιότητας. Γίνεται παγκοσμίως γνωστή τη δεκαετία του 80, όταν άρχισε να κατασκευάζει τη σειρά Cast Puzzle.

Τα Cast Puzzle πήραν το όνομά τους από τη διαδικασία χύτευσης μετάλλου που άρχισε να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην παράγωγη γρίφων. Λόγω της ακρίβειας και των δυνατοτήτων που προσφέρει η μέθοδος αυτή, η εφευρετικότητα των σημαντικότερων δημιουργών παζλ στον κόσμο πήρε σάρκα και οστά σε μια απαράμιλλη σειρά. Το μέταλλο που χρησιμοποιείται είναι ψευδάργυρος και δίνει το ιδανικό βάρος στους γρίφους. Κάθε παζλ έχει ένα δικό του θέμα. Το υλικό, η μέθοδος κατασκευής, η εξαιρετική ποιότητα και ομορφιά, η ακρίβεια δομής και απαιτούμενων κινήσεων, οι υπογραφές των δημιουργών τους, προσφέρουν στα Cast Puzzle μοναδικά στοιχεία ταυτότητας παγκόσμιας αναγνώρισης και τα καθιστούν αναντικατάστατα για κάθε σοβαρό συλλέκτη ή λύτη γρίφων. Ο σκοπός των γρίφων είναι ο διαχωρισμός και η επανασύνδεση των μερών τους.

Υπάρχουν δυο σειρές , η χρυσή και η ασημί που διακρίνονται από το αντίστοιχο χρώμα της συσκευασίας.

Τα παζλ και των δυο σειρών κατατάσσονται σε έξι διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, από εύκολο (Level 1) έως δύσκολο (Level 6).
10.07EUR    
Κριτικές
Το προϊόν αυτο προστέθηκε στον κατάλογό μας την Sunday 01 November, 2015.

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων