Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Pillbug Extension Carbon
Pillbug Extension Carbon
Επιτραπέζιο παιχνίδι

Κατασκευαστής: Gen42

ISBN: 799599208231

ΦΠΑ: 23


· Προτεινόμενη ηλικία από : 8 ετών
· Παίκτες : 2
· Περιέχει οδηγίες
· Υλικό κατασκευής : Ειδικό Πλαστικό Ανώτερης Ποιότητας
· Διαστάσεις συσκευασίας : 12 X 12 X 1,5 εκ.

Το Ισόποδο Carbon είναι ένα νέο κομμάτι – επέκταση για το επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής HIVE CARBON. Mπορεί να προστεθεί σε ένα στάνταρτ σετ HIVE και τοποθετείται στο παιχνίδι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τα άλλα κομμάτια. Το Ισόποδο κινείται όπως η Βασίλισσα Μέλισσα, κάνει ένα βήμα κάθε φορά αλλά έχει επιπλέον μια Ειδική Ικανότητα, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει αντί να κινηθεί το ίδιο. Η Ειδική Ικανότητα του επιτρέπει να μετακινήσει οποιοδήποτε γειτονικό κομμάτι δυο βήματα: ένα ακριβώς επάνω του και ένα σε μια οποιαδήποτε κενή γειτονική θέση με το ίδιο.Εξαιρέσεις: Το Ισόποδο δεν μπορεί να μετακινήσει ένα κομμάτι, το οποίο μόλις έχει μετακινηθεί από τον αντίπαλο. Το Ισόποδο δεν μπορεί να μετακινήσει ένα κομμάτι, το οποίο βρίσκεται σε μια στοίβα. Το Ισόποδο δεν μπορεί να μετακινήσει ένα κομμάτι, αν παραβιάζεται ο Κανόνας της Ενιαίας Κυψέλης.

Γενικές πληροφορίες :
Το Hive είναι το πρώτο και πολυβραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής της εταιρίας της Μεγάλης Βρετανίας Gen42. Εφευρέτης του παιχνιδιού είναι ο βρετανός ελληνικής καταγωγής John Yianni. Εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, διατίθεται σε πάνω από 22 χώρες όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Κίνα, Ρωσία και πολλές άλλες. Το Hive παρουσιάστηκε πριν από 13 χρόνια στην μεγαλύτερη έκθεση επιτραπέζιων παιχνιδιών για το κοινό “Spiel Essen” όπου ψηφίστηκε ως “Best in Show”.

Το Hive έχει κερδίσει παγκοσμίως πολλά σημαντικά βραβεία με αποκορύφωμα το πολυπόθητο βραβείο της MENSA, The IQ Society: “Mensa Select Winner”.

Το Hive είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι στρατηγικής για δυο άτομα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να περικυκλώσεις πρώτος πλήρως την βασίλισσα του αντίπαλου χρησιμοποιώντας μια σειρά από κομμάτια έντομα. Επειδή το κάθε έντομο κινείται στην Κυψέλη του παιχνιδιού με μοναδικό τρόπο όμοιο με τον τρόπο που τα έντομα κινούνται στην φύση το Hive έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές και ως «σκάκι της φύσης». Έχει όμως απλούστερους κανόνες, δεν χρειάζεται σκακιέρα και έχει επιπλέον και μια τρίτη διάσταση στη κίνηση των κομματιών. Εκτός από τα κομμάτια περιέχει οδηγίες στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και μια όμορφη τσάντα για να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε.
4.03EUR    
Κριτικές Εξαντλημένο
Το προϊόν αυτο προστέθηκε στον κατάλογό μας την Sunday 01 November, 2015.

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων