Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Palago Discovery Red (κόκκινο-κίτρινα κομμάτια)
Palago Discovery Red (κόκκινο-κίτρινα κομμάτια)
Επιτραπέζιο παιχνίδι - Παζλ

Κατασκευαστής: Color of Strategy

ISBN: 941706778004

ΦΠΑ: 23


· Προτεινόμενη ηλικία από : 5 ετών
· Παίκτες : 1
· Βαθμός δυσκολίας (σε κλίμακα 1-6) : 1-6
· Περιέχει οδηγίες
· Υλικό κατασκευής : Ειδικό Πλαστικό Ανώτερης Ποιότητας και Χαρτί
· Διαστάσεις συσκευασίας : 9,1 X 9,3 X 5,8 εκ.

Το Palago Discovery είναι η καλύτερη εισαγωγή στον ευφάνταστο και δημιουργικό κόσμο της Παλαγονίας. Περιλαμβάνει ατομικά παζλ δημιουργίας και εξέλιξης τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ως προς την δυσκολία σε όλες τις ηλικίες. Τα παζλ εξέλιξης αποτελούν μια εντελώς νέα αντίληψη στον κόσμο των παζλ και παιχνιδιών σκέψης. Κάθε συσκευασία περιέχει : 12 κομμάτια palago, 12 κάρτες , τσαντάκι, αναλυτικές οδηγίες με παραδείγματα και τουλάχιστον 2 κάρτες εξέλιξης. Οι νέες κάρτες εξέλιξης που κυκλοφορούν τοποθετούνται με τυχαίο τρόπο στις συσκευασίες ώστε να αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη.
Περιλαμβάνει:
Παζλ δημιουργίας: Σκοπός αυτών των παζλ είναι να δημιουργήσετε τα 12 πλάσματα με πραγματικά κομμάτια. Οι μόνες ενδείξεις είναι το εξωτερικό σχήμα του πλάσματος και ο αριθμός των απαιτούμενων κομματιών. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσετε ότι κάθε κομμάτι σε κάθε θέση έχει ακριβώς 3 προσανατολισμούς με τα χρώματα να ταιριάζουν. Μετά από λίγη εξάσκηση θα μπορέσετε να δημιουργείτε και δικά σας πλάσματα.
Παζλ Εξέλιξης: Τα πλάσματα της Παλαγονίας μπορούν να εξελιχθούν σε οποιοδήποτε άλλο πλάσμα, μέσω περιστροφών και μετακινήσεων των κομματιών. Ο σκοπός των αυτών των παζλ είναι να κάνετε όλες τις εξελίξεις των πλασμάτων που δίνονται στις κάρτες με όσο το δυνατών λιγότερες κινήσεις.
Palago Solitaire: Ο σκοπός αυτό του παιχνιδιού είναι να ανακαλύψετε όλη την μαγεία που προσφέρουν όλες οι δυνατές εξελικτικές εναλλαγές μεταξύ των πλασμάτων. Εκατομμύρια παιχνίδια είναι δυνατά.

Γενικές πληροφορίες :
’ραγε τι μπορεί να προκύψει όταν συνεργάζονται o Mike McManaway (ένας παθιασμένος Νεοζηλανδός δημιουργός), o Cameron Browne (ένας προικισμένος Αυστραλός μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης) και ένας ταλαντούχος Αργεντινός καλλιτέχνης; Παραδεχτείτε ότι δεν είναι εύκολη η ερώτηση! Αν και εσείς θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα ανακαλύψουν τον νέο κόσμο σχημάτων και πλασμάτων της Παλαγονίας δεν έχετε παρά να μυηθείτε στο νέο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής Palago. Τα κομμάτια του Palago είναι όλα ίδια μεταξύ τους αλλά μπορούν να δημιουργήσουν εκατομμύρια σχήματα και πλάσματα από τα πιο απλά έως και τα πιο παράξενα και εξωτικά της μοναδικής Παλαγονίας, ενός κόσμου παράξενου και μυστικού. Κατοικείται από τους ντροπαλούς και φιλικούς παλαγονιανούς και από τα αλλόκοτα πλάσματα της. Η συμπεριφορά και ειδικά η εμφάνιση τους διαφέρει κατά πολύ από τα ανθρώπινα πρότυπα και, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο κόσμος της Παλαγονίας ήταν τόσο καλά κρυμμένος και χρειάστηκαν τόσες προσπάθειες και εξερευνήσεις να ανακαλυφθεί. Ένα ταξίδι στην Παλαγονία μπορεί να είναι ονειρικό και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αλλά κρύβει και πολλούς κινδύνους και πολλές απρόσμενες παγίδες…
Στο www.playpalago.com θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, όπως: λύσεις, στρατηγικές και τακτικές, on line, blog.
6.00EUR    
Κριτικές
Το προϊόν αυτο προστέθηκε στον κατάλογό μας την Sunday 01 November, 2015.

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων