Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Palago Green (πράσινο-κίτρινα κομμάτια)
Palago Green (πράσινο-κίτρινα κομμάτια)
Επιτραπέζιο παιχνίδι - Παζλ

Κατασκευαστής: Color of Strategy

ISBN: 941706778003

ΦΠΑ: 23


· Προτεινόμενη ηλικία από : 5 ετών
· Παίκτες : 2-5
· Βαθμός δυσκολίας (σε κλίμακα 1-6) : 1-6
· Περιέχει οδηγίες
· Υλικό κατασκευής : Ειδικό Πλαστικό Ανώτερης Ποιότητας
· Διαστάσεις συσκευασίας : 22,3 X 13,7 X 3,1 εκ.

Το Palago είναι ένα σετ από παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής και δημιουργικότητας για 1 έως 5 παίκτες. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες καθώς περιλαμβάνει πολλούς τρόπους παιξίματος και πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας. Κάθε συσκευασία περιέχει : 48 κομμάτια palago, τσαντάκι, έγχρωμο βιβλιαράκι με αναλυτικές οδηγίες με παραδείγματα, αναλυτικές οδηγίες Palago Discovery και τουλάχιστον 2 κάρτες εξέλιξης. Οι νέες κάρτες εξέλιξης που κυκλοφορούν τοποθετούνται με τυχαίο τρόπο στις συσκευασίες ώστε να αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη.
Το Palago περιλαμβάνει:
Παζλ δημιουργίας (1 παίκτης)
Στις οδηγίες υπάρχουν δεκαέξι πλάσματα με αύξοντα αριθμό δυσκολίας ως προς την κατασκευή τους. Η πρόκληση είναι να τα δημιουργήσετε με πραγματικά κομμάτια, αλλά μην παραπλανηθείτε από τα χρώματα και εξαρτήματά τους. Οι μόνες ενδείξεις είναι το εξωτερικό σχήμα του πλάσματος και ο αριθμός των απαιτούμενων κομματιών. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσετε ότι κάθε κομμάτι σε κάθε θέση έχει ακριβώς 3 προσανατολισμούς με τα χρώματα να ταιριάζουν. Μετά από λίγη εξάσκηση θα μπορέσετε να δημιουργείτε και δικά σας πλάσματα.
Πλήρεις λύσεις για τα creature puzzles είναι διαθέσιμες στο www.playpalago.com.
Παζλ Εξέλιξης(1 παίκτης): Τα πλάσματα της Παλαγονίας μπορούν να εξελιχθούν σε οποιοδήποτε άλλο πλάσμα, μέσω περιστροφών και μετακινήσεων των κομματιών. Ο σκοπός των αυτών των παζλ είναι να κάνετε όλες τις εξελίξεις των πλασμάτων που δίνονται στις κάρτες με όσο το δυνατών λιγότερες κινήσεις.

Palago (2 παίκτες)
Το Palago είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για δύο παίκτες με έναν απλό στόχο: Συμπληρώστε ένα κλειστό σχήμα, πλάσμα οποιασδήποτε μορφής στο δικό σας χρώμα. Συνοπτικά, το Ρalago στηρίζεται στην ισορροπία επιθετικών και αμυντικών στρατηγικών. Στην πράξη, στην αρχή είναι καλύτερα να αμύνεστε παρά να επιτίθεστε! Αυτό συμβαίνει γιατί με κάθε επίθεση η συνολική θέση ενός παίκτη αποδυναμώνεται, ενώ η άμυνα συχνά τη βελτιώνει. Στην κατάλληλη χρονική στιγμή, οι παίκτες πρέπει να επιτίθενται και να εξαργυρώνουν την υπεροχή τους σε νίκη.
Palagonia (3-5 παίκτες)

Το Palagonia είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι στρατηγικής και συνεργασίας. Θα χρειαστείτε το λιγότερο 3 παίκτες, 48 κομμάτια Palago, ένα ζευγάρι ζάρια Palagonia και επιπλέον χαρτί και στυλό για να κρατάτε το σκορ. Αν θέλετε να είστε πάνω από 5 παίκτες προτείνουμε επιπλέον κομμάτια.
Οι παίκτες κερδίζουν πόντους δημιουργώντας πλάσματα. Τα μεγαλύτερα αξίζουν συνήθως περισσότερο αναλόγως και το σχήμα τους. Ο καλύτερος τρόπος να κλείσετε ένα πλάσμα με πολλούς πόντους είναι η συνεργασία με έναν από τους γείτονες σας (ο παίκτης πριν ή μετά από εσάς), γιατί οι πόντοι συνήθως δίνονται και στους δύο παίκτες που συνεργάστηκαν. Εκατομμύρια πλάσματα διαφορετικών σχημάτων είναι πιθανά!

Γενικές πληροφορίες :
’ραγε τι μπορεί να προκύψει όταν συνεργάζονται o Mike McManaway (ένας παθιασμένος Νεοζηλανδός δημιουργός), o Cameron Browne (ένας προικισμένος Αυστραλός μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης) και ένας ταλαντούχος Αργεντινός καλλιτέχνης; Παραδεχτείτε ότι δεν είναι εύκολη η ερώτηση! Αν και εσείς θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα ανακαλύψουν τον νέο κόσμο σχημάτων και πλασμάτων της Παλαγονίας δεν έχετε παρά να μυηθείτε στο νέο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής Palago. Τα κομμάτια του Palago είναι όλα ίδια μεταξύ τους αλλά μπορούν να δημιουργήσουν εκατομμύρια σχήματα και πλάσματα από τα πιο απλά έως και τα πιο παράξενα και εξωτικά της μοναδικής Παλαγονίας, ενός κόσμου παράξενου και μυστικού. Κατοικείται από τους ντροπαλούς και φιλικούς παλαγονιανούς και από τα αλλόκοτα πλάσματα της. Η συμπεριφορά και ειδικά η εμφάνιση τους διαφέρει κατά πολύ από τα ανθρώπινα πρότυπα και, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο κόσμος της Παλαγονίας ήταν τόσο καλά κρυμμένος και χρειάστηκαν τόσες προσπάθειες και εξερευνήσεις να ανακαλυφθεί. Ένα ταξίδι στην Παλαγονία μπορεί να είναι ονειρικό και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αλλά κρύβει και πολλούς κινδύνους και πολλές απρόσμενες παγίδες…
Στο www.playpalago.com θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, όπως: λύσεις, στρατηγικές και τακτικές, on line, blog.
15.07EUR    
Κριτικές
Το προϊόν αυτο προστέθηκε στον κατάλογό μας την Sunday 01 November, 2015.

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων