Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Tantrix Pocket Game Pack Island
Tantrix Pocket Game Pack Island
Επιτραπέζιο παιχνίδι

Κατασκευαστής: Color of Strategy

ISBN: 941706778009

ΦΠΑ: 23


· Προτεινόμενη ηλικία από : 5 ετών
· Παίκτες : 2-4
· Βαθμός δυσκολίας (σε κλίμακα 1-6) : 1-6
· Περιέχει οδηγίες
· Υλικό κατασκευής : Ειδικό Πλαστικό Ανώτερης Ποιότητας
· Διαστάσεις συσκευασίας : 21 X 13 X 2,8 εκ.

Το Tantrix κατάγεται από την Νέα Ζηλανδία και είναι ένα από τα ομορφότερα και ποιοτικότερα παιχνίδια στρατηγικής για 2 έως 4 παίκτες. Το όνομα του προέρχεται από τη φράση “Tangled Tracks” που σημαίνει “μπλεγμένες διαδρομές” και αποτελείται από 56 κομμάτια ειδικού πλαστικού ανώτερης ποιότητας. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και έχει τρεις γραμμές διαφορετικού χρώματος ζωγραφισμένες στο χέρι.
Εκτός από την ομορφιά, την συναρπαστική ποικιλία των παιχνιδιών, το στρατηγικό βάθος το Tantrix ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια και χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από παζλ, ατομικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Μερικά από τα πάζλ αυτά θεωρούνται παγκοσμίως ως κάποια από τα καλυτέρα και πιο πρωτότυπα παζλ που υπήρξαν ποτέ και έχουν ιδιαίτερη απήχηση σε άτομα όλων των ηλικιών. To Tantrix είναι ένας μαγικός κόσμος χρωμάτων που σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε και ικανό να σας διασκεδάζει και συντροφεύει για μια ολόκληρη ζωή.
Το Tantrix Pocket είναι η έκδοση τσέπης του Game Pack. Περιέχει 56 μικρά κομμάτια tantrix ,αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες (στα ελληνικά και αγγλικά) καθώς και μια εύχρηστη τσάντα μεταφοράς.
Περιλαμβάνει:
Discovery Puzzles(1 παίκτης): Ο σκοπός είναι να κατασκευάσετε θηλιές (κλειστές καμπύλες) χρησιμοποιώντας προοδευτικά όλα τα κομμάτια. Η δυσκολία αυξάνει με κάθε νέο κομμάτι που προστίθεται. Θα χρειαστείτε περίπου 10 ώρες για να τελειώσετε και τα 28 παζλ!
Tantrix Gobble(2 έως 4 παίκτες): είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι περισσότερο ταχύτητας παρά στρατηγικής. Ταιριάζει περισσότερο σε γρήγορους παρά σε σκεπτόμενους παίκτες και είναι μια διασκεδαστική εισαγωγή για νεότερους παίκτες. Ο αριθμός παικτών εξαρτάται από το πόσο χάος μπορείτε να αντέξετε: πάνω από τέσσερις παίκτες και τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα σπρωξίματα αρχίζουν!
Tantrix Strategy(2 έως 4 παίκτες): Βραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής και τύχης για 2 έως 4 παίκτες. Παρότι οι κανόνες είναι απλοί, οι τακτικές μπορεί να είναι περίπλοκες και σύνθετες. Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Tantrix Strategy είναι δυσκολότερο, αλλά κι αυτό μπορεί να παιχτεί ως οικογενειακό παιχνίδι εξαιτίας της συναρπαστικής ισορροπίας μεταξύ τύχης και ικανοτήτων. Διεξάγονται διεθνή τουρνουά και πρωταθλήματα στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε και on line.
Tantrix Πασιέντζα(1 παίκτης): Ένα δύσκολο ατομικό παιχνίδι με 14 κομμάτια που συνδυάζει τύχη και δεξιότητα. Η πασιέντζα είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε τις ικανότητες αντίληψης χώρου και αναγνώρισης κομματιών.
Rainbow Puzzles(1 παίκτης): Τα 56 κομμάτια Tantrix μπορούν να χωριστούν σε 5 χρωματικά παζλ και να αποτελέσουν μια ιδανική διαδικασία εξάσκησης και διασκέδασης πολλών ατόμων ταυτόχρονα με ατομικά παζλ.
Super 5 παζλ(1 παίκτης): Αυτή είναι μια συλλογή από 5 κλασικά παζλ Tantrix με αυξανόμενο δυσκολίας από το Junior έως το Genius.

Τα άλυτα παζλ(1 παίκτης): Τα δυο άλυτα παζλ είναι η έσχατη πρόκληση για κάθε φανατικό λύτη παζλ Tantrix. Το παζλ των 4 γραμμών και των 4 θηλιών χρησιμοποιούν και τα 56 κομμάτια και δεν έχουν λυθεί ακόμα χωρίς τη βοήθεια υπολογιστή.

Γενικές πληροφορίες :
Το Tantrix είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για δύο έως έξι παίκτες που απαιτεί και εξασκεί ικανότητες οπτικό-χωρικής αντίληψης, παραγωγικού και συνδυαστικού τρόπου σκέψης.
Δημιουργήθηκε το 1988 από τον Νεοζηλανδό Mike McManaway και η πλήρης σειρά των Tantrix αποτελείται από 56 εξαγωνικά κομμάτια κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής πυκνότητας και ποιότητας με ζωγραφισμένες στο χέρι γραμμές κόκκινου, πράσινου, μπλε και κίτρινου χρώματος. Κάθε πλακίδιο είναι μοναδικό, και με όλα τα κομμάτια μπορείτε να παίξετε τόσο τα ατομικά παζλ όσο και τα παιχνίδια στρατηγικής και ταχύτητας για πολλούς παίκτες.
16.08EUR    
Κριτικές
Το προϊόν αυτο προστέθηκε στον κατάλογό μας την Sunday 01 November, 2015.

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων