Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


Tantrix Discovery Island
Tantrix Discovery Island
Επιτραπέζιο παιχνίδι

Κατασκευαστής: Color of Strategy

ISBN: 941706778002

ΦΠΑ: 23


· Προτεινόμενη ηλικία από : 5 ετών
· Παίκτες : 1
· Βαθμός δυσκολίας (σε κλίμακα 1-6) : 1-5
· Περιέχει οδηγίες
· Υλικό κατασκευής : Ειδικό Πλαστικό Ανώτερης Ποιότητας - Βάση Ξύλινη
· Διαστάσεις συσκευασίας : 6,2 X 6,5 X 4,8 εκ.

Αποτελεί την καλύτερη εισαγωγή στον πολύχρωμο μαγικό κόσμο του Tantrix και θεωρείται παγκοσμίως ως ένα από τα καλύτερα παζλ που εφευρέθηκαν ποτέ! Κατάγεται από την Νέα Ζηλανδία και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, το ταξίδι, το σπίτι, το γραφείο και το σχολείο. Περιέχει 10 μοναδικά κομμάτια Tantrix σε ξύλινη ή μεταλλική βάση και αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και αγγλικά.
Περιλαμβάνει:
10 Discovery Puzzles: Ο σκοπός είναι να κατασκευάσετε θηλιές χρησιμοποιώντας προοδευτικά όλα τα κομμάτια. Η δυσκολία αυξάνει με κάθε νέο κομμάτι που προστίθεται.
2 Παζλ Πυραμίδες σκοπός είναι να σχηματιστεί με τα 10 κομμάτια μια πυραμίδα έτσι ώστε μια γραμμή ενός συγκεκριμένου χρώματος να περνάει από όλα τα κομμάτια.
Tantrix Πασιέντζα: Ένα ατομικό παιχνίδι με 10 κομμάτια και τρία επίπεδα δυσκολίας που συνδυάζει τύχη και δεξιότητα. Η πασιέντζα είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε τις ικανότητες αντίληψης χώρου και αναγνώρισης κομματιών.
Με το Infinite Discovery μπορείτε να συνδυάσετε όσα σετ Discovery θέλετε οδηγώντας την πρόκληση και την διασκέδαση στο … άπειρο !

Γενικές πληροφορίες :
Το Tantrix είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για δύο έως έξι παίκτες που απαιτεί και εξασκεί ικανότητες οπτικό-χωρικής αντίληψης, παραγωγικού και συνδυαστικού τρόπου σκέψης.
Δημιουργήθηκε το 1988 από τον Νεοζηλανδό Mike McManaway και η πλήρης σειρά των Tantrix αποτελείται από 56 εξαγωνικά κομμάτια κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής πυκνότητας και ποιότητας με ζωγραφισμένες στο χέρι γραμμές κόκκινου, πράσινου, μπλε και κίτρινου χρώματος. Κάθε πλακίδιο είναι μοναδικό, και με όλα τα κομμάτια μπορείτε να παίξετε τόσο τα ατομικά παζλ όσο και τα παιχνίδια στρατηγικής και ταχύτητας για πολλούς παίκτες.
8.01EUR    
Κριτικές
Το προϊόν αυτο προστέθηκε στον κατάλογό μας την Sunday 01 November, 2015.

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2021   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων