Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Δήλωση Απορρήτου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος e-bibliomania έγινε χρησιμοποιώντας το διεθνούς κύρους λογισμικό osCommerce ώστε η on line επικοινωνία να είναι απόλυτα ασφαλής. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με τα συστήματα ασφαλείας Verified by Visa από την Visa και Secure Code από την MasterCard που παρέχουν πιστοποίηση πληρωτή. Πιστοποίηση πληρωτή σημαίνει να μπορεί ένα e-shop να εξακριβώνει την νόμιμη κατοχή της κάρτας από τον πληρωτή, την στιγμή που αυτός εκτελεί μία πληρωμή με κάρτα στο e-shop. Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής ο πελάτης αυτόματα μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στη Visa ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit (πιστοποιητικό ασφαλούς σύνδεσης), ώστε να κωδικοποιούνται τα προσωπικά αλλά και τα λοιπά στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του πελάτη. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι, οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο on-line βιβλιοπωλείο μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Το όνομα χρήστη, ο κωδικός σας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας θα πρέπει να τηρούνται απόρρητα με δική σας αποκλειστικά ευθύνη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το e-bibliomania.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού του χώρου και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, όπως τον Ν.2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», όπως εκάστοτε ισχύει.
Για την εγγραφή στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου www.e-bibliomania.gr ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία. Τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή του είναι: όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, κωδικός πρόσβασης (δικής του επιλογής), e-mail, διεύθυνση, τηλέφωνο. Επίσης, παρέχεται στο χρήστη η δυνατότητα να δηλώσει εάν επιθυμεί να λαμβάνει από το www.e-bibliomania.gr πληροφορίες και προωθητικό υλικό μέσω ταχυδρομείου, τηλεφωνικών κλήσεων στο δηλωθέντα αριθμό τηλεφώνου του, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Η μη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του στο on-line βιβλιοπωλείο μας καθιστά ανέφικτη την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Με την συμπλήρωση των στοιχείων του στις ως άνω περιπτώσεις, ο χρήστης συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Δ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ - Γ. ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε.», η οποία εδρεύει στον Δήμο Ζωγράφου (Ιλισίων αρ. 23 - 25, τηλ. 2107712389), ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους. Τα ως άνω στοιχεία θα διατηρηθούν σε βάση δεδομένων σε ένα διακομιστή (server) και θα τύχουν επεξεργασίας με αποκλειστικό σκοπό την παροχή των προσφερόμενων στο www.e-bibliomania.gr υπηρεσιών προς τους χρήστες, και συγκεκριμένα την υλοποίηση της παραγγελίας μέσω του on-line βιβλιοπωλείου και την καταγραφή αγορών. Εφόσον, κάθε χρήστης δηλώσει σχετική επιθυμία του, τα προσωπικά στοιχεία του θα χρησιμοποιούνται με σκοπό τη μελλοντική του ενημέρωση, για τις προωθητικές ενέργειες, νέα προϊόντα κλ.π του e-bibliomania.gr. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να διακοπεί η επικοινωνία για προωθητικούς λόγους, αρκεί να επισκεφθεί τη Φόρμα επικοινωνίας του δικτυακού τόπου e-bibliomania.gr, όπου μπορεί χωρίς οιαδήποτε επιβάρυνση να δηλώσει οποτεδήποτε τη σχετική επιθυμία του. Ο χρήστης έχει διαρκή πρόσβαση στα προσωπικά του στοιχεία τα οποία δύναται να τροποποιεί.
To e-bibliomania.gr δεσμεύεται ότι δεν θα πωλήσει, μεταβιβάσει ή κοινοποιήσει με οιοδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που θα συλλέξει μέσω του διαδικτυακού του χώρου, με την εξαίρεση των σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Συνέχεια

  Προσφορές          Αναζήτηση          Επικοινωνία          Νέος Λογαριασμός          Είσοδος
Copyright 2018   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Δήλωση Απορρήτου