Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Μ.Ανδριωτάκης & Α.Παπαντώνης Υποψήφιοι για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη -23/04/2015

Δείτε όλα τα νέα του βιβλίου

Μ.Ανδριωτάκης & Α.Παπαντώνης Υποψήφιοι για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποψήφιων για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη Έναστρον-Κλεψύδρα, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη συνάντηση της σαιζόν (Βιβλιοκαφέ Έναστρον, Σόλωνος 101, Αθήνα), με προσκεκλημένους τους Μανώλη Ανδριωτάκη και Άκη Παπαντώνη, που θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους  Η μεγάλη εικόνα (εκδ. Διόπτρα) και Καρυότυπος (εκδ. Κίχλη) αντίστοιχα.

Η διαδικασία:

Για την καλύτερη προώθηση των πεζογραφικών έργων των νέων λογοτεχνών και την πληροφόρηση του κοινού σχετικά με τα πλέον ενδιαφέροντα βιβλία κάθε χρονιάς, θα πραγματοποιείται μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο:

Υποψήφιοι για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη

Σε ειδικές συναντήσεις στο Βιβλιοκαφέ Έναστρον, μία φορά τον μήνα, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο, θα παρουσιάζονται οι προτεινόμενοι για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη που εξέδωσαν βιβλία μέχρι το τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Για φέτος, θα συμπεριληφθούν βιβλία που εκδόθηκαν από 1/1/2014 μέχρι 31/12/2014.

Αφού ολοκληρωθούν αυτές οι συναντήσεις,  Κριτική Επιτροπή θα επιλέγει τον συγγραφέα στον οποίο θα απονέμεται το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη σε ειδική εκδήλωση.

 

Δείτε όλα τα νέα του βιβλίου

Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων