Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Προσφορά «Γνωρίστε τον Μένη Κουμανταρέα μέσα από τα βιβλία του» -11/01/2015

Δείτε όλα τα νέα του e-bibliomania.gr

«…εγώ με τα τωρινά γκρίζα μου αραιά μαλλιά είμαι πια σε ηλικία να τα αναπαράγω όλα, ομολογημένα κι ανομολόγητα-ιδίως αυτά- σαν να πρόκειται για τα τελευταία σημάδια που θ’  αφήσω πίσω μου…»

Μένης Κουμανταρέας

 

Τα λόγια αυτά που ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες του τελευταίου βιβλίου του Μένη Κουμανταρέα «Ο θησαυρός του χρόνου» ακούγονται προφητικά του θανάτου του αδικοχαμένου συγγραφέα.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-bibliomania.gr θέλοντας να γνωρίσει στο αναγνωστικό κοινό τους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς, ξεκινάει προσφορές για τα τελευταία βιβλία που έχει εκδώσει ο κάθε συγγραφέας.

Η πρώτη προσφορά αφορά τα τρία εκδοθέντα βιβλία του βάναυσα δολοφονημένου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα  «Ο θησαυρός του χρόνου», «Σεραφείμ και Χερουβείμ» και «Θάνατος στο Βαλπαραΐζο».

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Λιανική τιμή του πακέτου των 3 βιβλίων 50,50 ευρώ

Τιμή προσφοράς του πακέτου των 3 βιβλίων 35,50 ευρώ

 

Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε αυτής της προσφοράς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Εκπτωτικό Κωδικό ΠΡ5ΠΕ124. Τον Εκπτωτικό αυτό κωδικό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2015.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ

Τοποθετήστε στο καλάθι αγορών τα 3 βιβλία (και όποιο άλλο βιβλίο θέλετε να αγοράσετε, επωφελούμενοι της δωρεάν αποστολής για συνολική αξία πάνω από 40 ευρώ) που θέλετε να αγοράσετε και επιλέξτε Ταμείο. Αφού επιλέξετε το τρόπο που θα σας αποσταλεί η παραγγελία σας, πατήστε Συνέχεια. Στην επόμενη καρτέλα, αφού επιλέξετε το τρόπο που θέλετε να πληρώσετε, γράψτε ακριβώς από κάτω στη θέση που αναγράφετε Εκπτωτικός Κωδικός τον κωδικό ΠΡ5ΠΕ124 και πατήστε Συνέχεια. Στην επόμενη καρτέλα θα δείτε τις αναλυτικές χρεώσεις της παραγγελίας σας, όπως φαίνεται στο παράδειγμα πιο κάτω:
 

Μερικό Σύνολο: 45.45EUR
Έξοδα Αποστολής: 0.00EUR
Έκπτωση (ΠΡ5ΠΕ124): 9.35EUR
Συνολική Τιμή: 35.50EUR


Τέλος πατώντας Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Δείτε όλα τα νέα του e-bibliomania.gr

Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων