Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Παρουσίαση – κριτική του βιβλίου «Όταν το δάκρυ άγγιξε τον ήλιο» -30/11/2014

Δείτε όλες τις παρουσιάσεις-κριτικές βιβλίων

Παρουσίαση – κριτική του βιβλίου «Όταν το δάκρυ άγγιξε τον ήλιο»

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Χρυσαφένια έφερε στον κόσμο έναν μικρό άγγελο. Ένα φευγαλέο άγγιγμα στο ποδαράκι του ήταν αρκετό για να τη γεμίσει με δύναμη και υπομονή, να αντέξει τον αποχωρισμό, αμέσως μόλις τον γέννησε. Έβαλε στόχο να βρει και να σφίξει στην αγκαλιά της τον γυιό που η μοίρα της έκλεψε. Θυμόταν τα λόγια της νονάς της που της έλεγε πως όταν θέλεις κάτι πολύ, από τα τρίσβαθα της ψυχής σου, τότε γίνεται. "Αλήθεια, πόση δύναμη χρειάζεται ένας άνθρωπος για να πετύχει τ' όνειρό του;" ρώτησε τον ήλιο η μικρή ξανθομαλλούσα... Όμως εκείνος ήταν πολύ μακριά για να την ακούσει... "Αν δεν τολμήσω, δεν θα μάθω ποτέ πόσο ψηλά μπορώ να πετάξω..." σκέφτηκε. Οπλίστηκε με πίστη κι ελπίδα και μόνο όταν συνάντησε τον ήλιο άφησε τα δάκρυά της να τρέξουν... Ένα τρυφερό, συγκινητικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της ψυχής.

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σάντυ Βιολιτζή είναι Θεσσαλονικιά. Εργάστηκε με συνέπεια επί σειρά ετών στον εμπορικό και στον φαρμακευτικό κλάδο. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γυιό και μια κόρη. Όταν ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, εγκαταστάθηκε με τον αγαπημένο της σύντροφο στην εξοχή. Εκεί, γοητευμένη από τις ομορφιές και τις μοσχοβολιές της Φύσης παραδόθηκε στη μαγεία της συγγραφής. Ταυτόχρονα σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού. 

 

Βίντεο παρουσίασης του βιβλίου

 

Κριτικές για το βιβλίο

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ (Ομάδα βιβλίου) Ενα ωραίο βιβλίο που σου γεννά πολλαπλά συναισθήματα, αφού βιώνεις στο έπακρο τις συναισθηματικές εξάρσεις και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις της ηρωίδας. Δείχνει την ανωτερότητα των ανθρώπων, τα αληθινά συναισθήματα τους που εμφανίζονται σε δύσκολες στιγμές. Στο βιβλίο φαίνεται η τεράστια αγάπη που τρέφουν κάποιοι άνθρωποι μεταξύ τους. Ερωτική, οικογενειακή, επαγγελματική. Φαίνεται επίσης και η φιλαργυρία και το μίσος κάποιων άλλων που στο τέλος όμως την πληρώνουν. Ακριβά! Στην ζωή βάζουμε προτεραιότητες και ευτυχισμένος είναι εκείνος που πρώτη θέση κατέχει ο άνθρωπος του η οικογένεια του και όχι κάτι άλλο! Πολλά συγχαρητήρια στην συγγραφέα μας για την πρώτη της προσπάθεια όχι μόνο με ταξίδεψε αλλά άγγιξε βαθιά την καρδιά μου… Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, ν' αγαπηθεί και να εκτιμηθεί από όλους όπως του αξίζει!

Γιούλη Τσακάλου - 26/08/2014 -  greekbooks.gr

Δείτε όλες τις παρουσιάσεις-κριτικές βιβλίων

Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων