Κατηγορίες

Ευρετήριο Εκδοτών - Κατασκευαστών

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας:


Bestsellers
 
SSL
SSL


TOP 100 BEST GREEK SITES


Ανακοίνωση της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών -09/04/2012

Δείτε όλα τα νέα του βιβλίου

Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών: Στην πρωτοπορία υπεράσπισης της

Εθνικής Ανεξαρτησίας και των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού

Εμείς, που ανήκουμε στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ) ανακοινώνουμε ότι, σεβόμενοι την πλούσια Ιστορία μας και τους ανυποχώρητους αγώνες για τη διαφύλαξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας μας, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού σε εργασία, μόρφωση και υγεία, αλλά και των ανθρώπων του Λόγου, της Τέχνης και του Πολιτισμού:

Καταγγέλλουμε τα αντιπατριωτικά και αντισυνταγματικά, αντιλαϊκά και αντιπνευματικά μέτρα που λαμβάνει καθημερινά η συγκυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, εφαρμόζουσα, δυστυχώς, τις «εντολές» των «Εταίρων» μας στην Ευρωζώνη, της περιβόητης «Τρόικα» και των διεθνών τοκογλύφων, με τα οποία οδηγείται η χώρα στο χείλος της καταστροφής. Όπως, άλλωστε, έπραττε επί δύο συνεχή έτη και η προηγούμενη κυβέρνηση υπό τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου

Συνεργαζόμαστε από 5μήνου στενά σε κοινές αγωνιστικές εκδηλώσεις με όλους, σχεδόν, τους άλλους φορείς του Λόγου, της Τέχνης και του Πολιτισμού. Ήδη, το τελευταίο 5μηνο έχουμε πραγματοποιήσει με επιτυχία πορείες έντονης διαμαρτυρίας, παραστάσεις προς τα υπουργεία Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού και Εργασίας ενάντια στα αντιπατριωτικά και αντισυνταγματικά, στα αντιλαϊκά και αντιπνευματικά μέτρα. Και συνεχίζουμε αταλάντευτα ως ελάχιστο χρέος για την Πατρίδα, τους Έλληνες πολίτες και τα μέλη της ΕΕΛ.

Θεωρούμε ότι η συγκυβέρνηση έχει, δυστυχώς, ως πρώτιστο καθήκον της να εξοφλεί τους διεθνείς τοκογλύφους, με συνέπεια να έχει μετατρέψει την Ελλάδα σ’ ένα απέραντο πτωχοκομείο με εκατομμύρια πεινασμένους, άστεγους, άνεργους κι απελπισμένους πολίτες. Πράξεις που αντίκεινται στα όσα διαλαμβάνονται στο ισχύον Ελληνικό Σύνταγμα και στη διεθνή Νομοθεσία.

Πιστεύουμε ότι μια νέα κυβέρνηση, που θα προέλθει από άμεσες εκλογές, με νωπή τη θέληση του αδούλωτου Ελληνικού Λαού, ίσως, θα συνετίσει τους αλαζόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να σταματήσει να είναι η χώρα μας το «πειραματόζωο» των εχόντων βλέψεις σε βάρος της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας και του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα διάφορα δημοσιεύματα για το «πού είναι κρυμμένοι οι πνευματικοί μας άνθρωποι» δεν αφορούν την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, διότι, εδώ και δυόμισι χρόνια, βρίσκεται στην πρωτοπορία των αγώνων μαζί με δεκάδες άλλες συνεπείς οργανώσεις του Λόγου, της Τέχνης και του Πολιτισμού.

 

Δείτε όλα τα νέα του βιβλίου

Copyright 2019   Δ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ-Γ.ΖΗΣΟΥΔΗΣ Ο.Ε. All rights reserved
Όροι Χρήσης  |  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων